Ταξιδιωτικός Οδηγός για τη Βιέννη της Αυστρίας & Πολιτισμός: TourMyCountry.com

Καλώς ήλθατε στο TourMyCountry.com, ένα προσωπικό ταξιδιωτικό οδηγό για την Αυστρία, με έμφαση στην Βιέννη. Η σελίδα έχει μεταφραστεί από ένα αυτόματο πρόγραμμα μετάφρασης, επομένως μπορείτε να βρείτε μερικά αστεία λάθη. Τα περισσότερα από τα άλλα το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι η αγγλική. Εδώ θα βρείτε μια γενική εικόνα για τα θέματα που καλύπτονται από την παρούσα ταξιδιωτικό οδηγό.

Η ειδική πράγμα για αυτόν τον οδηγό είναι ότι γράφτηκε από έναν τοπικό: Είμαι Αυστριακή εαυτό μου, αρχικά από το Σάλτσμπουργκ. Είμαι ζουν τώρα στη Βιέννη, όπου εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Ο στόχος της ταξιδιωτικό οδηγό μου είναι να δώσετε προσωπικά, υποκειμενικά στοιχεία για την Αυστρία και ιδιαίτερα στην Βιέννη. Αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μάθετε πώς μια τοπική εμπειρία αυτής της χώρας. Τουρίστες δείτε συχνά μόνο τη διαστρεβλωμένη εικόνα της μια εικόνα-τέλεια Αυστρία? Αν ψάχνετε για μια ισορροπημένη άποψη, αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να είναι τέλειο για σας. Χωρίζεται σε έξι κατηγορίες.

1.) Ιστορικό: Πληροφορίες σχετικά με τον πολιτισμό, την ιστορία και τη σύγχρονη ζωή στην Αυστρία. Περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές για το σχεδιασμό διακοπές.

2.) Αξιοθέατα: Πληροφορίες για αξιοθέατα στα επιμέρους επαρχίες της Αυστρίας. Το τμήμα αυτό έχει μεγάλη έμφαση στη Βιέννη, η πρωτεύουσα.

3.) Εκδρομές και Ταξίδια: Προτεινόμενες διαδρομές και άρθρα για ορισμένες περιοχές στην Αυστρία. Πληροφορίες για τους ανθρώπους που θέλουν να ταξιδεύουν με ένα θέμα.

4.) Φωτογραφίες: Galleries με φωτογραφίες από την Αυστρία. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες από τη Βιέννη.

5.) Τραπεζαρία και Κουζίνα: Πληροφορίες για αυστριακή κουζίνα, εστιατόρια και μαγειρικής. Περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές.

6.) Δραστηριότητες: Πληροφορίες για σκι στην Αυστρία, πεζοπορία, φεστιβάλ μουσικής και άλλα πράγματα να κάνουν.

Ελπίζω να βρείτε ταξιδιωτικό οδηγό μου χρήσιμες και ευχόμαστε μια μεγάλη παραμονή στην Αυστρία! Αν δεν μιλούν αγγλικά σε όλα, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε το εργαλείο μετάφρασης που θα χρησιμοποιηθεί για αυτή τη σελίδα. Κάντε κλικ εδώ: http://translate.google.com/TourMyCountry.com