Vodič za Beč i austrijske kulture:
TourMyCountry.com

Dobro došli u TourMyCountry.com, osobne turistički vodič za Austriju s naglaskom na Beč. Ova stranica je preveden od automatskog prevođenja programa, stoga možda naći neke smiješne pogreške. Većina ostalih sadržaja na ovim stranicama je engleski. Ovdje ćete naći pregled na teme koje su pokrivene ovim turistički vodič.

Poseban predmet o ovaj vodič je da je napisao lokalni: Ja sam austrijske sebe, podrijetlom iz Salzburga. Ja sam sada živi u Beču, gdje sam raditi kao novinar. Cilj mi je turistički vodič za pružanje osobne, subjektivne informacije o Austriji, a posebno u Beču. Na taj način možete naučiti kako lokalnih iskustava ove zemlje. Turisti se često vidi samo iskrivljenu sliku o slika-savršena Austrija, ako ste obličje za uravnotežen pogled, ova web stranica može biti savršen za vas. Ona je podijeljena u šest kategorija.

1.) Pozadina: Informacije o kulturi, povijesti i suvremenog života u Austriji. Uključuje praktične savjete za planiranje odmora.

2.) Razgled: Informacija o razgledavanje atrakcija u pojedinim pokrajinama Austrije. Ovo poglavlje ima snažan fokus na Beč, glavni grad.

3.) Izleti i putovanja: Predloženi itinerere i članke na određena mjesta u Austriji. Informacije za ljude koji žele da putuju s temom.

4.) Fotografija: Galerije sa fotografijama iz Austrije. Ova kategorija sadrži veliku kolekciju fotografija iz Beča.

5.). Blagovaonica i kuhinja: Informacije o austrijske kuhinje, restorana i kulinarstvo. Uključuje tradicionalnim receptima.

6.) Aktivnosti: Informacije o skijanju u Austriji, planinarenje, glazbene festivale i ostale stvari za napraviti.

Nadam se da ćete naći moj turistički vodič koristan i želimo Vam veliki boravak u Austriji! Ako ne govorite engleski at svi, te moć ištanje to probati prijevoda alat koji sam koristio za ovu stranicu. Kliknite ovdje: http://translate.google.com/TourMyCountry.com