Travel Guide for Bécs és az osztrák kultúra: TourMyCountry.com

Üdvözöljük a TourMyCountry.com, személyes útikalauz Ausztria esetében összpontosító Bécsben. A lap fordította automatikus fordítóprogram, ezért lehet, hogy talál valami furcsa hibákat. A legtöbb egyéb tartalom ezen a honlapon az angol. Itt található egy áttekintést a témákat, amelyek hatálya alá tartozó útikalauza is.

A különleges dolog ez az útmutató, hogy egy helyi írta: "Én vagyok az osztrák magam, eredetileg a salzburgi. Én most Bécsben él, ahol dolgozom, mint újságíró. A cél az én útikalauz az, hogy a személyes, szubjektív adatokat Ausztria és különösen a Bécs. Erre, itt megtudhatja, hogyan a helyi tapasztalatok ebben az országban. A turisták gyakran találkozhatunk csak a torz kép a kép tökéletes ausztria: ha keres egy kiegyensúlyozott képet, ezen a weboldalon lehet ideális az Ön számára. Két részre hat kategóriába.

1.) Háttér: Tájékoztatás a kultúra, a történelem és a modern élet Ausztriában. Magában foglalja a gyakorlati tanácsokat tervez nyaralást.

2). Városnézés: Tájékoztatás látnivalók városnézés az egyes tartományok Ausztria. Ez a rész egy nagy hangsúlyt fektet a bécsi, a fővárosban.

3.) Túrák és kirándulások: Javasolt útvonalak és tárgyak bizonyos területeken Ausztriában. Információ azok számára, akik szeretnék utazni egy témát.

4.) Képek: Galériák Fotózott Ausztriából. Ebben a kategóriában a nagy gyűjteménye fotók Bécsből.

5). Étkezési és Konyha: Tájékoztató az osztrák konyhát, éttermek és szakácskönyv. Ide tartoznak a hagyományos receptek alapján.

6). Tevékenységek: Tájékoztatás a síelés Ausztriában, túrázás, zenei fesztiválok és más dolgom van.

Remélem találom az útikalauz hasznos és kívánok egy nagy tartózkodás Ausztriában! Ha nem beszél angolul egyáltalán, érdemes kipróbálni a fordítási eszköz, amit használni ezt az oldalt. Kattintson ide: http://translate.google.com/


TourMyCountry.com