Reisgids voor Wenen en de Oostenrijkse Cultuur: TourMyCountry.com

Welkom bij TourMyCountry.com, een persoonlijke reisgids voor Oostenrijk met een focus op Wenen. Deze pagina is vertaald door een automatische vertaling programma, dus je enkele grappige fouten zou kunnen vinden. De meeste van de andere inhoud op deze website is Engels. Hier vindt u een overzicht van de onderwerpen die vallen onder deze reisgids.

Het bijzondere aan deze gids is dat het geschreven is door een plaatselijke: ik ben Oostenrijkse mezelf, oorspronkelijk uit Salzburg. Ik woon nu in Wenen, waar ik werk als journalist. Het doel van mijn reisgids is om persoonlijke, subjectieve informatie over Oostenrijk en met name over Wenen. Op deze manier kunt u leren hoe een lokale ervaringen dit land. Toeristen zien vaak alleen de verwrongen beeld van een perfecte beeld-Oostenrijk, als je op zoek bent naar een evenwichtig beeld, kan deze website worden perfect voor je. Het is onderverdeeld in zes categorieŽn.

1.) Achtergrond: Informatie over cultuur, geschiedenis en het hedendaagse leven in Oostenrijk. Inclusief praktische adviezen voor het plannen van een vakantie.

2.) Bezienswaardigheden: Informatie over bezienswaardigheden in de afzonderlijke deelstaten van Oostenrijk. Dit gedeelte heeft een sterke focus op Wenen, de hoofdstad.

3.) Tours en Trips: Voorgestelde routes en artikelen over bepaalde gebieden in Oostenrijk. Informatie voor mensen die willen reizen met een thema.

4.) Foto's: Galleries met foto's uit Oostenrijk. Deze categorie bevat een grote collectie foto's uit Wenen.

5.) Eetkamer en Keuken: Informatie over de Oostenrijkse keuken, restaurants en kookkunst. Inclusief traditionele recepten.

6.) Activiteiten: Informatie over wintersport in Oostenrijk, wandelen, muziekfestivals en andere dingen te doen.

Ik hoop dat u mijn reisgids nuttig en wensen u een fantastisch verblijf in Oostenrijk! Als u geen Engels spreken helemaal niet, kun je misschien proberen de vertaling tool die ik gebruikte voor deze pagina. Klik hier:  http://translate.google.com/TourMyCountry.com